Societat

berga

Surt a concurs el bar del pavelló d’esports

Ja es coneixen les condicions que hauran de complir els nous arrendataris del bar del pavelló poliesportiu de Berga. L’Ajuntament ha obert aquesta setmana la presentació de candidatures al concurs públic per gestionar el negoci, i els interessats podran presentar les seves ofertes fins al 23 de novembre, presencialment a les oficines municipals o bé on-line.

Els nous encarregats del bar hauran de pagar a l’Ajuntament una quota mensual de 513,04 euros durant els quatre anys de contracte, que seran prorrogables fins a sis. A banda, el contracte també encarrega als nous arrendataris el control de les claus del pavelló i la neteja d’alguns espais. El consistori, per la seva banda, ha assumit la rehabilitació de l’espai.

El govern confia que el negoci estigui en marxa entre el desembre i el gener. Des de l’estiu, el bar està tancat i una furgoteca ha cobert el buit de manera provisional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia