Sant Boi
Albert Mendiola, escollit com el nou cuiner de l’any
Albert Mendiola, el xef del restaurant santboià Marimorena, ha estat escollit com el nou cuiner de l’any al Fòrum Gastronòmic, que es va inaugurar ahir a Girona. Mendiola s’ha imposat a Àlvar Ayuso (Alvart), Kaya Jacobs (El Tossal Gros), Ariadna Julián (Montvínic) i Sergi Roca (Esquilibri) amb l’elaboració d’un ou a la romana amb calamar amb ceba i tinta. Es va escollir també el plat favorit dels catalans, que ha recaigut en el pollastre pota blava, autòcton del Prat de Llobregat, per votació popular entre 22 propostes. La cuinera Susana Aragón, del Cèntric Gastrobar, va elaborar la recepta que va resultar guanyadora.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.