Societat

cicle de cinema

Curtmetratges enmig de les muntanyes del Pirineu català

Després de l’èxit de la primera edició, CurtÀneu, la mostra de curtmetratges de les Valls d’Àneu, torna, des d’avui i fins diumenge, amb nous títols arribats de diversos països i que han estat projectats en els millors festivals del món. Esterri d’Àneu, Espot, Son, la Guingueta d’Àneu i València d’Àneu tornaran a ser seus del CurtÀneu.

En aquesta nova edició els organitzadors han volgut “fer un pas endavant en l’aprenentatge i coneixement d’aquesta interessant manera d’interpretar el cinema que representa el curtmetratge”, programant films de més durada i una mica més complexos al costat d’altres de més simples i divertits. En total es projectaran més de quaranta curtmetratges, repartits en diferents espais i sessions.

La idea de la mostra continua sent portar al territori cinema de qualitat en format de curtmetratge, de tot el món i de tot tipus –ficció, animació, documental, natura, esportiu, experimental–, i també rural i produït per gent de les Valls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia