Infraestructures i serveis

transports

En servei la nova parada de Glòries a les línies T4, T5 i T6 de tramvia

La nova parada mantindrà l’intercanvi amb l’L1 de metro i preveu esdevenir un gran intercanviador de transport públic quan hi comencin a operar les línies d’autobús urbà

Avui ha entrat en servei a les línies T4, T5 i T6 de tramvia la nova parada de Glòries en la seva ubicació definitiva, davant del DHub. Disseny Hub Barcelona. El mateix dia, les estacions La Farinera i Glòries de la Meridiana deixaran d’estar operatives per començar el seu desmantellament definitiu. A partir d’avui doncs, els combois s’aturaran a la nova parada en ambdós sentits i s’obrirà el pas de vianants del cantó Llobregat. El pas senyalitzat permetrà als usuaris accedir a les andanes de TRAM i facilitarà l’intercanvi amb la sortida, a l’interior de la plaça, de la L1 de metro.

La major part de l’àmbit de Glòries, però, continuarà en obres d’urbanització i de part de la infraestructura tramviària, motiu pel qual es mantindrà restringit el seu accés a través de tanques i senyalització.

Segons ATM, aquesta actuació representa una de les fites clau de la fase 1 de les obres de connexió del tramvia per la Diagonal de Barcelona, que preveu acabar els treballs d’infraestructura aquesta primavera i començar proves de circulació de cara a l’estiu.

Informació als usuaris

Durant els dies previs a la data d’obertura, TRAM ha destinat personal d’informació en l’àmbit afectat (parades La Farinera, Glòries Meridiana i Glòries nova) per tal d’informar d’aquests canvis i guiar als usuaris. També als tramvies hi ha fulletons amb tota la informació. Així mateix, les parades seran degudament senyalitzades amb cartells, indicacions i amb missatges per la megafonia. L’ATM, l’Ajuntament de Barcelona i TRAM informaran també a través dels seus webs i de les xarxes socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]