Infraestructures i serveis

GIRONA

Uns 80 contenidors esperen nou destí al barri de Montjuïc

Els contenidors de la selectiva del barri de Montjuïc de Girona esperen el seu nou destí, aparcats al carrer Torre de Sant Narcís, una via tallada al trànsit. Es poden mantenir en aquest espai una temporada si no s’acaba d’aclarir aviat on han d’anar.

Fonts de l’Ajuntament han explicat que el destí dels prop de 80 contenidors encara no és del tot clar. Sobre la taula hi ha diverses opcions possibles, fins i tot s’està estudiant de vendre’ls. Expliquen que els contenidors són de propietat municipal però que no es preveu que el trasllat l’hagi de fer l’Ajuntament: “Serà l’empresa que té la concessió del servei o l’empresa que en faci la compra qui s’encarregarà de retirar-los”, manifesten fonts autoritzades.

La implementació del porta a porta al barri està sent qüestionada. A les zones amb blocs d’habitatges no està trobant el vistiplau majoritari. Molts qüestionen que aquest sistema de porta a porta els sigui el més pràctic i, sense oposar-s’hi oposin frontalment, plantegen fórmules com, per exemple, contenidors intel·ligents.

S’està estenent la recollida de signatures per expressar aquest malestari, segons diferents fonts, ja n’hi ha unes 500 de recollides.

Però no tots els veïns són contraris al desplegament del porta a porta que alguns consideren precipitat. El president de l’associació de veïns del barri de Montjuïc, Àlex Ceballos, ha explicat que la posició de l’associació és “neutral”. “Nosaltres exercim de canal de comunicació entre l’Ajuntament i els veïns, però pensem que a Montjuïc majoritàriament s’hi està a favor”, assegura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia