Infraestructures i serveis

Vidreres

Tres dies sense aigua en algunes zones d’Aiguaviva Parc

Diverses zones de la urbanització Aiguaviva Parc de Vidreres estan sense aigua, algunes de les quals ja fa tres dies. Es tracta sobretot d’habitatges del carrer Pollancre i de la seva rodalia. Els veïns consultats per aquest diari expliquen que estan farts d’esperar la municipalització del servei, ara gestionat per Rec Madral Riera de Cabanes, i que la situació cada vegada és més insostenible. “Truquem a l’empresa que gestiona el servei d’aigua i no ens agafen el telèfon i l’Ajuntament està superat i no dóna cap solució”, afirma un dels veïns afectats. Mentrestant, els qui no tenen aigua al seu domicili s’han de desplaçar fins a la font de Mas Cabanyes, que està molt a prop de la urbanització, per abastir-se d’una aigua que no és potable.

L’Ajuntament de Vidreres ha habilitat un punt de subministrament d’aigua al pavelló poliesportiu del municipi, però els veïns es neguen a haver-se de desplaçar encara més lluny de la font, uns set quilòmetres, per poder omplir garrafes d’aigua. Els veïns consultats, a més, expliquen que, a la problemàtica de l’aigua, s’afegeix també la manca de manteniment dels carrers i acumulació de deixalles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.