Infraestructures i serveis

SERVEIS

Sant Andreu de la Barca tindrà un Cruyff Court el 2025

La instal·lació va llligada a un projecte social i educatiu

Sant Andreu de la Barca tindrà un Cruyff Court (un camp de gespa artificial de 14x21m) l’any 2025, segons ha informat el consistori. Aquest és l’objectiu amb què treballen l’Ajuntament i la Fundació Johan Cruyff. Durant les properes setmanes s’analitzaran les possibles ubicacions perquè, en uns mesos, el municipi tingui aquest nou servei. “No només es tracta d’instal·lar un camp de gespa sinó que aquest va lligat a un projecte social i educatiu que des del govern de la ciutat trobem molt interessant”, ha explicat l’alcalde Marc Giribet. També ha afegit: “respecte la ubicació del camp les properes setmanes es farà una anàlisi dels espais amb la Fundació Johan Cruyff per determinar quin d’ells s’adapta millor a les necessitats del projecte Cruyff Court”.

Sander Waare, subdirector de la Fundació Johan Cruyff ha remarcat que “a banda de mirar ubicacions hem parlat molt del contingut del projecte social que es vincula amb la instal·lació del camp, com competicions i clubs socials. L’objectiu no és créixer en número de camps, sinó treure-li el màxim potencial a cada un d’ells i que sigui un element de cohesió i autoestima entre el jovent del barri i de la ciutat gràcies a l’esport i els seus valors”. A tot el món hi ha més de 300 Cruyff Court que s’han anat instal·lant des de l’any 2000. A Espanya n’hi ha 44.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.