Infraestructures i serveis

Infraestructures i serveis

Primer dia feiner d’obres d’estiu al metro de Barcelona

Els treballs deixen sense servei dos trams de les línies 2 i 5

TMB reforça els informadors en les parades afectades, on es veuen algunes aglomeracions

Les obres de renovació i millorar del metro a Barcelona durant l’estiu han començat aquest dimarts. Els talls parcials a diferents línies afectaran milers d’usuaris. La campanya d’obres d’estiu al metro s’ha avançat per afectar el mínim possible la Copa Amèrica, que s’inaugura a finals d’agost, per la qual cosa està previst que s’acabi l’1 de setembre. En conjunt, en les obres s’invertiran 25 milions d’euros. El primers talls, que s’han iniciat aquesta setmana deixen sense servei dos trams de les línies 2 i 5. La majoria d’usuaris habituals que a primera hora han agafat aquest transport públic ja estaven al cas dels talls, però també n’hi havia uns quants que encara ho desconeixien. Durant el matí d’aquest dimarts la jornada s’ha desenvolupat sense grans problemes. Des de Transports Metropolitans de Barcelona s’ha reforçat la presència dels informadors en les parades afectades, que explicaven les alternatives de transport. En les parades afectades també s’han posat cartells informatius dels talls que es faran durant l’estiu.

A la parada de Sagrada Família, on coincideixen les línies 2 i 5, s’han pogut veure petites aglomeracions a les andanes de la línia blava, que ha tingut més demanda derivat dels talls en el tram central de la línia lila. “Les obres afecten, però és per una millora de la ciutat”, ha valorat a l’ACN la Victòria, usuària habitual. Els usuaris més despistats són els que han criticat més els talls que hi haurà durant els dos pròxims mesos. “Ara he d’agafar una altra línia i fer canvis, em sembla fatal perquè sempre és el mateix”, ha dit la Yaday, que ha recordat que durant l’estiu passat els talls van afectar la línia groga.

El 27 de juliol se sumarà el tall parcial de l’L4 entre les estacions de La Pau i Selva de Mar i el 5 d’agost, el de l’L10 Nord entre les de Gorg i la Salut. El 22 d’agost acabarà el tall a l’L4, el 25 d’agost els de l’L2 i l’L10 nord i l’1 de setembre el de l’L5.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Invertiran uns 700.000 euros per millorar una desena de centres educatius

GIRONA
GIRONA

Contenidors comunitaris i tancats a blocs que fan el porta a porta

GIRONA
Infraestructures

Front comú de Lleida i Osca per recuperar les freqüències de tren d’abans de la pandèmia

Lleida
Societat

Gratallops marida vins i orgull per atraure turisme LGTBIQ+

Gratallops

El Dia Internacional de l’Orgull LGBTI, a les poblacions gironines

banyoles

L’institut Deulofeu diu que les proves de 2n d’ESO són “injustes"

figueres

La C-63 tindrà tres noves rotondes i passos de vianants

VIDRERES
Medi Ambient

Lleida insta l’Estat a protegir l’horta de les línies de Molt Alta Tensió

Lleida
societat

Els taxistes avisen de bloquejos a l’aeroport de Barcelona si no s’amplia el personal que gestiona les cues

El Prat de Llobregat