Infraestructures i serveis

El ple acorda l’adjudicació del contracte pel futur aparcament a “Can Rich Xiberta”

El ple municipal d’avui ha aprovat l’adjudicació del contracte privat d’arrendament de la finca del carrer provincial, antiga fàbrica “Can Rich Xiberta” que serà destinada a aparcament municipal.

Al passat ple del mes de maig es va aprovar la proposta pel procediment i ara s’ha formalitzat el contracte de lloguer per deu anys. L’empresa propietària s’encarregarà de l’enderroc de l’edifici i l’ajuntament es farà càrrec de l’adequació de l’espai que acollirà més de cinquanta aparcaments.

Aquest espai permetrà ampliar les places d’aparcaments per a veïns i veïnes de la zona, així com per a la zona comercial, per la seva situació a la carretera provincial.

La nova zona d’aparcaments es planificarà per regular l’estacionament amb zona blava i s’estudiarà si es crea alguna regulació especial per a residents de la zona i a més de promoure que hi hagi una millora de la mobilitat. El ple també ha aprovat diverses modificacions del POUM i l’adhesió al Pla de Serveis d’assistència tècnica en matèria de joventut del Consell Comarcal del Gironès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia