Infraestructures i serveis

serveis

Reobre l’accés de Badajoz de l’estació de metro de Glòries després de mesos d’obres

Finalment aquest dilluns ha reobert l’accés del carrer de Badajoz de l’estació de metro de les Glòries. Al febrer van començar a fer-s’hi uns treballs de millora que s’han allargat fins ara. Durant aquest temps han funcionat amb normalitat els accessos de l’avinguda Meridiana i la plaça de les Glòries.

Els treballs realitzats aquests darrers mesos han permès ampliar la capacitat del passadís existent que va des de la línia de peatge a la sortida del carrer Badajoz i millorar la seva funcionalitat. Abans la zona estava limitada per un estret corredor i per l’existència a mig recorregut d’unes escales de baixada i pujada, ara substituïdes per una rampa que millora l’accessibilitat. En una pròxima fase, les obres a l’estació de Glòries enllestiran el nou vestíbul -que serà més ampli i diàfan- i la futura connexió directa amb la planta 0 del Disseny Hub Barcelona.

Un nou accés

La zona de la plaça de les Glòries està vivint un important procés de transformació urbanística, amb actuacions com el parc de Canòpia- àmbit tramvia i la prolongació del tramvia per la Diagonal. Aquesta dinamització d’aquest espai de la ciutat, amb un previsible increment d’usuaris, i el nou traçat del tramvia, que trasllada les vies de la seva ubicació actual, ha generat una oportunitat per dur a terme l’ampliació del vestíbul de l’estació de metro Glòries i afegir un nou accés a l’edifici del DHub.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia