Infraestructures i serveis

Vilassar de Mar inicia les obres dels nous vestidors del camp de futbol

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha iniciat els treballs d’enderroc dels vestuaris del camp de futbol on es farà un nou edifici annexe per construir-ne de nous. La previsió és que les obres tinguin una durada de 7 mesos i s’ha previst la instal·lació de mòduls perquè els jugadors de la UE Vilassar de Mar puguin fer servir de vestuaris, sense dutxa, mentre duri l’obra.

Els treballs consisteixen a tirar a terra l’edifici de gairebé 300 m² per fer un edifici més modern i funcional que ocuparà 424 m². La instal·lació estarà dividida en tres zones: la zona pública, amb lavabos; la zona per a jugadors i àrbitres, que comptarà amb quatre vestidors col·lectius, dos d’àrbitres i una infermeria; i la zona de magatzem i instal·lacions. A més, l’edifici comptarà amb una gran coberta, i en una fase posterior, està previst que s’hi instal·lin plaques fotovoltaiques d’autoconsum.

L’obra té un cost de 966.811 euros, dels quals 600.000 provenen d’una subvenció de la Diputació de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia