Societat

SOCIETAT

La diversitat juvenil de la Garrotxa, a la pantalla

Una trentena de joves reflexionen sobre la diversitat en un audiovisual del CASG

La Garrotxa és una comarca amb persones de procedència diversa amb realitats molt diferents. Per celebrar-ho, constatar-ho, reflectir-ho i fer prendre consciència del seu valor, Ginkgo Audiovisuals ha fet passar, per encàrrec del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa (CASG), més de trenta joves garrotxins pel davant de la càmera d’Anna Orpí i d’Àlex Casas. El resultat es va presentar i poder veure divendres passat a l’espai Ideal Oficina Jove de la Garrotxa d’Olot. Des d’aquell moment, el resultat es pot veure a les xarxes socials i, durant les festes de Nadal, es projecta a les pantalles dels cinemes d’Olot.

És una iniciativa dels serveis d’atenció a la comunitat del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i s’hi ha sumat també l’Oficina Jove de la Garrotxa. S’ha dut a terme a partir de diverses sessions amb joves que han reflexionat al voltant de la diversitat per tal de visualitzar-la i amb l’objectiu de reafirmar i reconèixer el dret a la diversitat.

Aquest és un treball iniciat fa força temps però que ha agafat força a través de l’aposta pels drets civils, els itineraris que s’organitzen amb l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot de l’Ajuntament de la capital garrotxina i altres iniciatives similars als objectius que pretén aquest vídeo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia