Societat

Societat

Nit màgica als carrers

Melcior, Gaspar i Baltasar sorprendran els més petits amb el gairebé centenar i mig de cavalcades que hi ha programades

A Olot, la rebuda reial es farà a les escales de l’església de Sant Esteve cinquanta anys després

Ja és aquí la nit més màgica de l’any. La nit en què els protagonistes indiscutibles són els més petits. Gairebé un centenar i mig de municipis de la demarcació de Girona es preparen avui per rebre, arribats d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, que recolliran les últimes cartes i obsequiaran els nens i nenes amb caramels i tota mena de dolços. En alguns municipis s’oferirà, també, xocolata desfeta i coca per combatre el fred. Carrers engalanats, fanalets en mà i ben abrigats per assistir a les cavalcades reials arreu del territori.

A continuació, ho expliquem detalladament:

ALT EMPORDÀ

Agullana

Xocolatada a la sala de la Concòrdia i arribada dels Reis a les 18.30 h a l’ajuntament, i a les 20.30 h a la plaça Major de l’Estrada.

Avinyonet de Puigventós

Ses Majestats arribaran a les 19 h a la plaça de Pous i Pagès.

Bàscara

A les 17 h, berenar popular i espectacle infantil a la Sala. La cavalcada arrencarà a les 18.30 h i la rebuda reial es farà a l’ajuntament.

Biure

Cavalcada reial a partir de les 17.30 h al pont del Poble.

Boadella

Els Tres Reis arribaran a les 19 h a Can Matildo.

Borrassà

Ses Majestats arribaran a la plaça Major a les 19.30 h. Després aniran a l’església de Sant Andreu, on es farà l’adoració al Nen Jesús, i al centre cívic L’Ateneu, on repartiran regals.

Cadaqués

A les 18.30 h, arribada dels Reis a la riba des Poal.

Castelló d’Empúries

A partir de les 17 h, els Tres Reis arribaran a Empuriabrava, a la plaça de les Palmeres i al Club Nàutic. A les 19 h, començarà la cavalcada pel centre històric.

Fortià

Els Reis arribaran a les 19 h a la plaça Catalunya. La recepció, al Centre Agrícola i Social.

L’Armentera

Els Reis arribaran a les 18.30 h al poble.

L’Escala

Els Reis arribaran per mar a les 18 h.

Llançà

La cavalcada tindrà lloc a la pineda de la capella del Port a les 18 h. Es faran salutacions al port i a la plaça Major. També hi haurà xocolatada i caramels per a tothom.

La Jonquera

Ses Majestats aquest any arriben acompanyats dels Tambors i Xanquers de l’Albera, a les 18 h al carrer Major.

Mollet de Peralada

A partir de les 19 h, els Reis d’Orient cavalcaran pels carrers de Mollet.

Navata

Els Tres Reis arribaran a les 20 h per la carretera d’Olot.

Palau-saverdera

Es poden esperar els Reis a les 18 h a la font de Dalt. Baixaran pel carrer Nou fins a l’ajuntament, on l’alcaldessa els entregarà les claus del poble. Es farà la crema de l’arbre dels desitjos i una enlairada de fanalets.

Peralada

A les 18 h començarà la cavalcada a Vilanova de la Muga, i a les 19.30 h la comitiva iniciarà el recorregut a Peralada.

Pont de Molins

A les 18 h, xocolatada a la plaça del Pont. A partir de les 19 h, cavalcada amb inici al carrer Alberes i final al local polivalent, on es lliuraran els regals als infants.

El Port de la Selva

A partir de les 18 h, els Tres Reis arribaran al passeig del Mil·lenari. Després, rebuda a l’ajuntament i trobada amb els nens a l’Espai Port.

Portbou

A les 18 h arribaran els Reis i faran el parlament des del balcó de l’ajuntament. Repartiran regals a la sala La Congesta.

Roses

A les 19 h, la cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient començarà des de la rotonda de l’Oficina de Turisme, al carrer dels Pescadors, i anirà fins a la plaça de Frederic Rahola, on es faran els parlaments.

Sant Climent Sescebes

Els Reis arribaran per la carretera de França a les 18 h.

Sant Pere Pescador

Els Reis arribaran en barca a les 18.30 h al riu Fluvià. La recepció, els parlaments i el repartiment de joguines es faran al pavelló.

Vilabertran

A les 19 h començarà la cavalcada per la vila. Després, a la canònica de Santa Maria, els Reis rebran els infants.

Vilafant

La cavalcada sortirà a les 18 h de les Forques i arribarà al Camp dels Enginyers a les 18.30 h. Ses Majestats seguiran fins al nucli antic, on arribaran a les 18.45 h (amb adoració al Nen Jesús a l’establia vivent al Racó del Trull). Cap a les 19.30 h, hi haurà la recepció dels Reis i el lliurament de regals a la plaça de l’Ajuntament.

Vilajuïga

A les 18 h, sortida de la comitiva des de la font del Racó fins a l’església.

Vilamalla

A les 19 h, els Reis arribaran a la plaça de la Font, on faran l’adoració al pessebre vivent. Des d’allà, aniran al pavelló municipal, on s’entregaran els regals.

BAIX EMPORDÀ

Begur

La cavalcada començarà a les 18 h i passarà pels carrers de Santa Reparada, de Santa Teresa i de Sant Pere, fins a arribar a la plaça. A Esclanyà, hi arribaran a les 19.15 h.

Bellcaire d’Empordà

La cavalcada dels Reis començarà a les 19 h a la pujada del carrer del Molí i acabarà a la plaça Comtes d’Empúries.

La Bisbal d’Empordà

La cavalcada sortirà del Terracotta Museu. A les 18 h tindrà lloc un ball de gegants reial davant les Voltes. Els Reis arribaran a les 18.30 h i passaran pel carrer 6 d’Octubre, les Voltes, Llibertat, Valls, Ample, Mesures i plaça Major. A les 19 h, ofrena al Nen Jesús a la plaça Major, i a les 19.30 h, rebuda reial a la plaça del Castell.

Calonge

Els Reis iniciaran la cavalcada a les 18 h. Sortiran del passeig d’Hivern i passaran per la plaça de la Concòrdia i els carrers de la Rutlla i d’Àngel Guimerà fins a l’església de Sant Martí, on es recolliran cartes.

Fonteta

La cavalcada començarà a les 18.30 h. Mitja hora abans, els patges recolliran cartes a la pista poliesportiva.

Mont-ras

La cavalcada començarà a les 17.30 h al carrer Mestral i farà un recorregut que finalitzarà al carrer Major i de l’Església.

Palafrugell

Com és tradició, els Reis desembarcaran al port nàutic de Llafranc a les 18 h i travessaran el passeig. Tot seguit, xocolatada popular. A Palafrugell, la cavalcada també arrencarà a les 18 h, a la plaça del Sol. Seguirà pels carrers Torres Jonama, Pi i Margall, Valls i Cavallers, i acabarà a la plaça Nova, on tindran lloc els actes oficials de benvinguda, des de la balconada del Centre Fraternal. Recepció al teatre municipal.

Palamós

Ses Majestats arribaran al Moll Vell, on es farà una xocolatada a les 18 h. A partir de les 19 h, la cavalcada sortirà des de Sant Joan seguint l’itinerari següent: Àngel Guimerà, Llibertat, Lluís Companys, Onze de Setembre i els carrers Dídac Garrell, Major, Mn. Miquel Costa i Notaries. A partir de les 20 h, els Reis saludaran tots els infants al Teatre La Gorga.

Pals

L’arribada al municipi de Melcior, Gaspar i Baltasar està prevista a les 18 h, al carrer Enginyer Algarra. La cavalcada farà tot el recorregut fins a arribar al pati de Ca la Pruna.

Parlavà

Els Reis arribaran a les 18.30 h a Fonolleres i a les 19.30 h a Parlavà.

Sant Antoni de Calonge
La sortida de la comitiva reial tindrà lloc a 18.30 h a l’avinguda Costa Brava. Passarà per la plaça de Catalunya i el carrer de Sant Antoni fins a la plaça de la Llibertat, on els Reis adoraran el Nen Jesús. Després aniran al Palau Firal, on rebran els infants i recolliran les seves cartes.

Sant Feliu de Guíxols

Els Reis d’Orient iniciaran la cavalcada a les 19 h al Guíxols Arena –zona esportiva de Vilartagues– i baixaran per la carretera de Girona cap a la rambla Vidal, el passeig del Mar i l’avinguda Juli Garreta fins a la plaça Monestir. Allà rebran les claus de la ciutat amb espectacle audiovisual i recollida de les darreres cartes a la Porta Ferrada.

Santa Cristina d’Aro

La rua començarà a les 18.30 h al carrer Salvador Dalí i seguirà per Joan Casas i Arxer, on els Reis s’aturaran per fer l’adoració al nounat. Després la comitiva anirà del carrer Pere Geronès fins al carrer Teulera, i arribarà a la plaça Mn. Baldiri Reixac, on s’instal·larà el campament reial.

Torroella de Montgrí

Els Reis arribaran a les 19.15 h al passeig de Catalunya i recorreran els principals carrers de la vila. A l’Estartit, inici a les 18 h a la plaça del Port. A les 19.30 h, arribaran els Reis amb vaixell i es farà la cavalcada pels carrers fins a la plaça de l’Església.

Verges

La cavalcada arribarà a les 18.30 h a la plaça Major. Prèviament, xocolatada.

CERDANYA

La Molina

A les 17 h començaran les activitats reials. I a les 18.30 h baixaran per la Pista Llarga amb torxes.

Puigcerdà

La cavalcada començarà a les18 h a la plaça de l’Estació. Passarà pels carrers del centre i arribarà a l’església, on es farà el lliurament de cartes.

GARROTXA

Argelaguer

Els Reis arribaran a les 19 h a la plaça Sant Damàs. A continuació, hi haurà xocolatada.

Besalú

A les 18 h, la cavalcada sortirà del pont Vell i acabarà a la plaça Llibertat.

Beuda

La cavalcada començarà a Segueró (19 h).

Castellfollit de la Roca

La cavalcada arrencarà a les 18.30 h a Can Peric.

Maià de Montcal

La cavalcada sortirà del carrer de Sant Vicenç a les 19.15 h i, just després, els Reis faran parada a l’església i baixaran a les escoles, on rebran els nens. Tot seguit, coca, xocolatada i quina.

Mieres

A les 20 h, els Reis arribaran a l’aparcament d’accés al poble, a Can Met. Ses Majestats rebran els nens a l’escola.

Montagut i Oix

La cavalcada començarà a les 19 h al camp de futbol i arribarà al campament de la plaça de l’església.

La Canya

Arribada dels Reis a la Sala Cooperativa (20 h).

Les Planes d’Hostoles

La cavalcada començarà el recorregut a la plaça del Jonquer a les 18 h, i anirà fins a l’església i la plaça Nova.

Les Preses

La cavalcada començarà a les 19.30 h a la plaça Major i farà un recorregut pels carrers de la vila fins al centre cultural.

Riudaura

Els Tres Reis d’Orient arribaran a les 18.30 h a la plaça Puig Estela. Una hora més tard, començaran a voltar pel municipi.

Sant Feliu de Pallerols

Ses Majestats arribaran a les 19 h a l’avinguda Vall d’Hostoles. Aniran fins a la plaça del Firal i faran la recepció a la sala Ca les Hermanes.

Sant Jaume de Llierca

Els Reis començaran el recorregut a partir de les 19 h i aniran fins al centre cívic.

Sant Joan les Fonts

La comitiva arribarà a les 18.30 h des de Vivers. Anirà fins al monestir romànic i continuarà fins al pavelló per rebre els nens. Durant la rebuda, es farà el concurs de fanalets.

Santa Pau

La cavalcada començarà a les 19 h a la carretera d’Olot.

Tortellà

La cavalcada començarà a les 18.30 h al final del carrer de Sales.

La Vall de Bianya

Els Reis arribaran a les 18 h. Es repartirà farro de Bianya i xocolata desfeta.

La Vall d’en Bas

La cavalcada sortirà de l’estació a les 19 h i arribarà a la plaça, on es farà la rebuda. A les 20 h, cap als Hostalets.

GIRONÈS

Aiguaviva

La cavalcada reial començarà a les 19.30 h i el recorregut previst inclou els carrers Major, Verge de Vilademany i Circumval·lació fins a arribar a la plaça de l’Església.

Bescanó

Campament des de les 15.30 h fins a les 17.30 h davant l’església de Sant Llorenç. A les 19 h, començarà la desfilada reial, que anirà des del carrer Assumpta fins a la sala polivalent.

Bordils

La cavalcada començarà a les 18.30 h i passarà pels carrers Montserrat i Almeda fins a arribar a l’ajuntament, on es faran els discursos i es donarà xocolata i coca.

Campllong

Els Reis arribaran a les 19 h i faran un recorregut que els durà a la sala polivalent. Els rebran timbalers i grallers.

Cassà de la Selva

Des de les 17 h fins a les 21 h, campament reial a la plaça de la Coma. La cavalcada començarà a les 18 h des del pavelló polivalent amb aquest recorregut: passeig del Ferrocarril; rambla Onze de Setembre; carrers Ample, Raval i Bonavista; passeig Vilaret; carrer Barraquetes, i plaça de la Coma.

Celrà

La cavalcada dels Tres Reis d’Orient sortirà a les 18.30 h del parc infantil de Palagret.

Cervià de Ter

La cavalcada arrencarà a les 18 h i el recorregut anirà fins al pavelló, on es faran els discursos i es repartiran els regals.

Flaçà

El campament reial s’instal·larà a les 17 h a l’ermita, on es farà una explicada de contes. Els Reis d’Orient començaran el recorregut al nucli antic a les 18.30 h i finalitzaran a l’església de Sant Cebrià.

Fornells de la Selva

Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran a les 18.30 h. Recorreran els carrers del poble i acabaran l’itinerari a l’església.

Llagostera

La cavalcada arrencarà a les 19 h a l’avinguda de l’Esport. El recorregut serà: passeig Romeu, Pau Casals, passeig Pompeu Fabra, Fivaller, carrer Almogàvers i plaça de Catalunya, on finalitzarà l’itinerari i es farà la recepció reial. Trucant a la policia local, els Reis faran visites a domicili als infants malalts.

Llambilles

Els Tres Reis arribaran a les 19.15 h a fora del pavelló, i el recorregut de la cavalcada anirà fins a la plaça de l’Església, on Ses Majestats faran regals als infants i es donarà xocolata desfeta.

Llorà

A Llorà, Ses Majestats els Tres Reis d’Orient arribaran a les 19 h.

Quart

A les 18 h sortiran del passeig del Ferrocarril i aniran fins a la plaça de la Coma. La recepció reial serà al casal dels jubilats, amb xocolatada inclosa. Trucant a la policia local, visitaran els infants malalts a domicili.

Sant Gregori

A les 18 h seran a Canet d’Adri (a l’ajuntament); a les 18.45 h, a Cartellà (plaça de l’Església), i a la mateixa hora, a Ginestar (plaça de Joan Carles Arnau). La cavalcada a Sant Gregori començarà a les 19.15 h per l’avinguda Girona i passarà pels carrers Montseny, Baix i Bruguera, i acabarà a la plaça Francesc Macià.

Sant Julià de Ramis

A les 16.30 h, campament reial (plaça Carrilet) al Pla de Baix. La cavalcada començarà a les 18 h. Els Reis estaran acompanyats d’un grup de percussió i tiraran caramels per als infants.

Sarrià de Ter

El campament s’instal·larà a partir de les 16 h a la Cooperativa, on es farà una xocolatada. La cavalcada començarà a les 18 h i arribarà, cap a les 20 h, a l’ajuntament.

Vilablareix

Ses Majestats arribaran a les 19 h i voltaran pel poble. El recorregut serà: carrer Güell, pont d’en Canals, Pirineus, Mosquerola, rotonda de la carretera de Santa Coloma, carrer Camós i Perelló.

PLA DE L’ESTANY

Banyoles

A les 17 h, xocolatada a l’estany, a la zona de rem i de la travessia. A partir de les 18 h, i des del mateix punt, presentació de Ses Majestats i inici de la cavalcada. L’itinerari serà el següent: passeig Darder, Estany, plaça de les Rodes, Jacint Verdaguer, Porta dels Turers, plaça Major, Àngel Guimerà i Indústria. El recorregut finalitzarà davant l’ajuntament. En cas de pluja, els actes es duran a terme al pavelló de la Draga.

Borgonyà

A les 20 h, sortida de la plaça del poble.

Camós

El seguici sortirà a les 19 h de l’ajuntament i acabarà al pavelló. Hi haurà xocolatada.

Cornellà del Terri

A les 17.15 h, hi haurà xocolatada davant del pati de l’escola, i a les 18 h, espectacle infantil. Els Reis sortiran a les 19 h i rebran els infants al pavelló.

Crespià

La cavalcada dels Tres Reis d’Orient començarà a les 19 h a la plaça del Pi i acabarà davant la sala de ball.

Esponellà

Els Tres Reis Mags arribaran a les 18.30 h a l’exterior de Cal Baró.

Fontcoberta

A les 19.30 h es preveu que passi per Melianta.

Palol de Revardit

La cavalcada dels Tres Reis Mags d’Orient començarà a les 20 h, provinent del veïnat de Palol, i finalitzarà al castell de Palol.

Porqueres

Ses Majestats sortiran a les 19 h de la plaça Onze de Setembre i arribaran a la plaça Major.

Sant Miquel de Campmajor

Arribaran al local del sindicat a les 20.30 h.

Serinyà

Sortida de la cavalcada a les 18.30 h. Els Tres Reis recorreran els principals carrers fins a arribar a l’església de Sant Andreu. Seran rebuts al balcó de l’ajuntament.

Vilademuls

Ses Majestats els Reis d’Orient tenen previst arribar a les 18.30 h a la plaça Major.

Vilavenut

Els Tres Reis d’Orient tenen previst arribar a les 18.15 h a la plaça del poble.

RIPOLLÈS

Campdevànol

L’arribada dels Reis Mags tindrà lloc a les 17 h a la residència geriàtrica. Tot seguit, visitaran la Colònia Pernau i a les 18 h sortiran de l’heliport i s’aturaran a la plaça Antoni Maria Claret. A les 20 h rebran els nens a la Sala Diagonal. I a les 21 h visitaran l’hospital.

Campelles

Ses Majestats arribaran cap a les 21 h a la plaça de l’Ajuntament.

Camprodon

Arribada a les 18 h i cavalcada pels carrers del centre fins al monestir de Sant Pere, on els Reis rebran els infants del poble.

Gombrèn

Arribada a les 19 h a la plaça del Roser des de la carretera del Cortal.

Llanars

Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran a les 19 h al Camp del Toro.

Molló

La cavalcada començarà a les 18.30 h a la rotonda d’entrada a Molló. Benvinguda a l’església de Santa Cecília i recepció a la sala de ball, amb xocolata desfeta i coca per a tothom.

Ogassa

L’arribada dels Reis es preveu a les 18.30 h, amb final a l’església.

Planoles

Xocolatada a les 18 h a la baixada del Puig. A les 18.30 h, inici de la cavalcada.

Queralbs

Arribada a les 20 h, cantada de nadales a l’església i recepció a Casa Núria. A les 17 h, Ses Majestats arribaran a la vall de Núria amb el cremallera.

Ribes de Freser

Els Tres Reis Mags arribaran a les 18.30 h. La cavalcada sortirà de la carretera de Pardines fins a la plaça de l’Ajuntament.

Ripoll

Els Reis arribaran a les 18 h per la carretera de Barcelona. La rebuda a la plaça de l’Ajuntament serà a les 19 h i després aniran a l’església de Sant Pere.

Sant Joan de les Abadesses

La comitiva arribarà a les 18.30 h i recorrerà els carrers de la vila. Si plou, la recepció es farà al pavelló municipal.

Sant Pau de Segúries

Els Reis arribaran a les 19 h, i la cavalcada es farà pels principals carrers fins a l’església Nou Temple.

Setcases

El seguici reial començarà a les 19 h pel camí de Vallobre. La recepció, a la sala de ball.

Vallfogona

La recepció a Ses Majestats els Reis d’Orient es farà a les 20 h al local cultural. Tot seguit, xocolata desfeta i coca.

Vilallonga de Ter

Els Reis d’Orient arribaran amb cavall a les 19 h a la plaça de l’Era.

SELVA

Amer

El patge reial recollirà les cartes a les 17.30 h a la plaça de la Vila. A les 18.30 h començarà la cavalcada a la plaça Pompeu Fabra i els Reis aniran fins a la plaça de la Vila, on es farà la rebuda i l’adoració. Acabaran al pavelló.

Anglès

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran pel carrer de la Triassa a les 18 h. Seran rebuts a l’ajuntament, als jardins de Can Cendra, a l’indret del sortidor, per l’alcaldessa i grallers i timbalers. Es farà l’adoració del Nen Jesús als jardins, i la comitiva anirà per la plaça de la Rutlla, el carrer Indústria i la carretera d’Osor, i pel barri de Cuc, pel carrer Pau Picasso, fins al pavelló.

Arbúcies

Inici de la cavalcada a les 18.30 h a l’hotel d’Entitats. Recorregut en carrossa pels carrers: Estenedor, Pont, Camprodon, Gna. Assumpta, St. Jaume i Major. Si algun nen està malalt, Ses Majestats el poden visitar a casa avisant La Gabella o la policia local.

Breda

La comitiva sortirà a les 18 h del passeig de les Escoles i passarà pel carrer Prat, la plaça Doctor Rovira, el carrer Sant Josep, la carretera d’Arbúcies, el carrer Nou i la plaça de la Vila. Els Reis es faran fotografies amb els infants al Cercle Bredenc.

Brunyola

Els Reis seran a la plaça de Brunyola a les 18.30 h.

Caldes de Malavella

La cavalcada començarà a les 18.30 h. El recorregut serà: carretera de Llagostera; carrers Girona, Costa Brava i Barcelona; avinguda Dr. Furest; plaça de Sant Esteve, i carrer Prim. Els Reis acabaran a la plaça de l’Església.

La Cellera de Ter

A les 17.45 h, davant la biblioteca, es donarà un número a cada fanalet i es farà el sorteig d’un regal, que entregaran els Reis Mags. La cavalcada arrencarà a les 18.15 h i recorrerà el carrer Doctor Codina, la plaça de l’Església, la plaça de la Vila, el carrer Major i l’avinguda Montserrat fins a arribar davant l’ajuntament.

Fogars de la Selva

La cavalcada sortirà de davant l’ajuntament a les 18 h i farà el recorregut següent: nucli de la vila, avinguda Catalunya, plaça de Catalunya, carrer Camí de Can Xapelli, rotonda gasolinera, parc dels Prínceps II, camí de la Creu de Capó, carrer Menorca, carrer Montseny, camí de Can Xapellí, carrer Pirineus i avinguda de Catalunya. Arribada a la plaça de la Vila i recepció al gimnàs de l’escola Les Falgueres a les 19 h.

Hostalric

La comitiva sortirà a les 18.30 h de la Via Romana (cruïlla amb carrer Girona) i recorrerà el carrer Girona, l’avinguda Fortalesa, la Via Romana i els carrers Major, Raval i Ravalet. Els Tres Reis rebran els infants al centre cultural Serafí Pitarra.

Massanes

A les 19 h començarà la cavalcada dels Reis, amb sortida al carrer Montseny i fins a la muntanya de Sant Roc.

Maçanet de la Selva

La cavalcada començarà a les 18 h. Els Reis arribaran al campament reial del bosc de Can Garriga, i d’allà baixaran fins a l’avinguda Catalunya i enfilaran directament cap a la plaça de l’Església, on hi haurà regals per als infants.

Osor

Els Reis arribaran a les 17.30 h davant de casa en Trias. Hi haurà coca i xocolata desfeta per a tothom. La coral Rosó farà una actuació.

Santa Coloma de Farners

La comitiva sortirà a l’inici del carrer Camprodon a les 18 h. L’entrega de cartes als Reis, a la plaça del Firal.

Sant Hilari Sacalm

Els Reis sortiran de la rotonda de Cal Rei a les 18 h. Seguiran per la carretera d’Arbúcies, trencaran pel passeig Font del Cirerer, passaran per la plaça Gravalosa i allà baixaran de les carrosses i faran el carrer Josep Ximeno a peu fins a l’església, on es lliurarà la clau del poble.

Riudarenes

La cavalcada començarà a les 18.30 h a l’avinguda dels Segadors i farà el recorregut següent: plaça Diumenge; carrer Orient; plaça de la Vila (on es lliurarà la clau màgica); carrers Girona, Sant Martí, Guilleries i Nou; avinguda Mas Rechs, i carrer Sant Martí. El lliurament de joguines tindrà lloc a la sala 1 d’Octubre.

Riells i Viabrea

Els Reis sortiran de l’estació de tren a les 18 h i arribaran al pavelló a les 19 h. Recorreran els carrers Dr. Simón, Santa Fe, Major i Riells, i la GI-552 i l’avinguda de Can Salvà. Hi haurà xocolatada al pavelló.

Riudellots de la Selva

El recorregut començarà a les 19 h des de l’avinguda dels Països Catalans fins a l’encreuament de la C-25, enllaçarà amb la baixada de les Acàcies i el carrer Major, i finalitzarà a la plaça de l’Església, on els Reis faran els parlaments i l’alcaldessa els donarà la benvinguda. En acabar, s’oferirà un got de xocolata calenta.

Sils

A partir de les 17 h, xocolatada davant de l’ajuntament. A les 17.30 h, els Tres Reis d’Orient passaran per la rotonda d’El Mesón de Vallcanera, i seguiran pel carrer de les Mallorquines i la urbanització Les Mallorquines. A les 19 h, els Reis seran rebuts davant l’ajuntament. I a les 20 h s’espera que arribin al pavelló.

Sant Julià del Llor i Bonmatí

A les 18 h, començarà la cavalcada reial. A les 18.30 h, els Reis aniran a la casa de la vila, on rebran pa, sal i la clau que obre totes les cases. I seguiran fins a l’envelat, on tindrà lloc l’ofrena al nounat i la gran rebuda.

Tossa de Mar

Hi haurà xocolatada a l’avinguda Catalunya a les 17 h. A les 18 h, arribada de Ses Majestats. Aquells nens que a causa d’alguna malaltia no puguin sortir de casa poden trucar a la policia local abans de les 12 h per entregar la carta.

Vidreres

A les 17.30 h, hi haurà xocolatada a la plaça de l’Església. A les 18 h, la cavalcada arrencarà al centre de la vila i els Reis visitaran el campament reial. L’itinerari de la cavalcada serà: carretera de Lloret, Costa Brava, Pau Casals, plaça Lluís Companys, plaça de l’Església, carrer Catalunya i carrer Costa Brava.

Vilobí

A les 17 h, tindrà lloc l’obertura del campament reial, ubicat al pati dels Delmes de Salitja, on també hi haurà el patge carter. A les 17.45 h, els Reis d’Orient arribaran als pobles de Salitja. A les 18.15 h, passaran per Sant Dalmai, i a les 19.30 h, per Vilobí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia