Més tastets a la Fira de l’Embotit de Bescanó
Es farà el 18 de març i hi haurà un centenar de parades
L’aposta pels productes i pels productors de qualitat i de proximitat ha fet de la Fira de l’Embotit de Bescanó una trobada de referència a les comarques gironines. L’alcalde de Bescanó, Pere Lluís Garcia, remarcava així la diferenciació d’aquesta fira, que enguany arriba a la vint-i-tresena edició i que es farà als voltants del parc de l’Ajuntament el diumenge 18 de març, i aplegarà un centenar de parades. Així, es podran tastar i comprar els diferents productes d’elaboració pròpia, com ara carn de perol, greixons, botifarra vermella, dolça, de perol i foie d’ànec. Entre les activitats que contribueixen a valorar el producte, segons els organitzadors de la fira, hi ha la d’especejar un porc, que permet als visitants conèixer el procés i les peces del porc, sovint desconegudes.