Educació

FORMACIÓ PROFESSIONAL

Promoció de l’FP transfronterera

L’Escola d’Hostaleria de Girona i l’institut Olivar Gran de Figueres han participat en una jornada a Barcelona

Dis­set esco­les de cuina i res­tau­ració cata­la­nes i fran­ce­ses, entre les quals l’Escola d’Hos­ta­le­ria i Turisme de Girona i l’ins­ti­tut Oli­var Gran de Figue­res, van par­ti­ci­par dijous en una tro­bada que tenia per objec­tiu fomen­tar la for­mació pro­fes­si­o­nal trans­fron­te­rera i pro­moure la coo­pe­ració entre els cen­tres i les empre­ses del sec­tor. Va ser en el marc d’una jor­nada a l’Escola d’Hote­le­ria i Turisme de Bar­ce­lona, amb el suport del Depar­ta­ment d’Ense­nya­ment. La tro­bada va per­me­tre l’inter­canvi d’experiències i el debat sobre els currículums català i francès de cuina i gas­tro­no­mia. Alhora, es va apro­fun­dir la coo­pe­ració pel que fa a la mobi­li­tat trans­fron­te­rera d’alum­nes i pro­fes­sors, i es van ana­lit­zar els pro­ce­di­ments de reco­nei­xe­ment mutu de com­petències pro­fes­si­o­nals i títols. La jor­nada de tre­ball s’emmarca dins el pro­jecte Pyi­re­neFP, que té un pres­su­post d’1.980.686,76 euros, cofi­nançat pel fons euro­peu de desen­vo­lu­pa­ment regi­o­nal (Feder). A més dels dos giro­nins, van pren­dre-hi part: l’ins­ti­tut Cavall Ber­nat de Ter­rassa, l’ins­ti­tut de Tona, l’Ins­ti­tut d’Hote­le­ria i Turisme de Lleida, l’Ins­ti­tut Escola d’Hote­le­ria i Turisme de Cam­brils, l’Escola d’Hote­le­ria i Turisme de Bar­ce­lona, l’ins­ti­tut Joan Ramon Benaprès de Sit­ges i l’ins­ti­tut Martí Dot de Sant Feliu de Llo­bre­gat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.