Salut

Berga espera superar els 300 donants de sang

A Berga tindrà lloc el dijous 14 de setembre una altra edició de la Marató de Donació de Sang, organitzada un cop més pel Banc de Sang i Teixits, l’Ajuntament de Berga i l’Associació de Donants de Sang del Berguedà. El punt de donació de sang serà l’hotel d’entitats, de les 10 del matí a les 10 del vespre ininterrompudament. En aquesta edició, les entitats col·laboradores tenen l’esperança de poder superar les 300 donacions al llarg del dia, segons va explicar ahir en roda de premsa Khaled Khatib, coordinador del Banc de Sang i Teixits a la Catalunya Central.

En la presentació de l’esdeveniment, les tres entitats implicades van posar en relleu la malaurada experiència viscuda arran dels atemptats a Barcelona i a Cambrils. “Gràcies a la solidaritat de dies com el de la marató de Berga, se salven vides en tragèdies com els atemptats que hem patit tots aquest agost”, va assegurar Mercè Codina, presidenta de l’Associació de Donants del Berguedà.

En la mateixa línia, Khatib va celebrar la resposta dels donants a la tragèdia: “Som solidaris abans, durant i després dels atemptats.” Per la seva banda, el regidor Ivan Sànchez va aprofitar per remarcar que el consistori “sempre ha estat i estarà al costat d’iniciatives com aquesta” i es va afegir a la crida que fan el banc i l’associació comarcal de donants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia