Salut

Creix el servei de suport a les famílies del Berguedà

El servei de suport a les famílies (SSF) del Consell Comarcal del Berguedà ha atès aquest any 23 famílies i 45 infants de tota la comarca. El servei va néixer amb l’objectiu d’acompanyar els pares i les mares d’infants d’entre 0 i 3 anys per donar suport a la seva tasca educativa, garantir el bon desenvolupament dels menors i consolidar una bona convivència familiar.

Fa aproximadament un any, el servei es va ampliar amb una segona educadora social, que atén infants d’entre 0 i 18 anys i les seves famílies.

Educadors i famílies valoren molt positivament el programa. Els uns i els altres s’hi han involucrat “de manera positiva” i, al final del servei, la majoria de famílies n’han sortit reforçades. Alguns dels aspectes comuns treballats en la intervenció realitzada han estat la resolució de conflictes, les necessitats dels infants, l’autonomia, els hàbits, els límits i les normes, entre d’altres.

El servei de suport a les famílies és un recurs del Consell Comarcal del Berguedà obert als municipis. Per tal de poder-hi aspirar cal dirigir-se als serveis socials dels ajuntaments.

L’atenció a la infància és una de les principals línies de treball del Consell Comarcal per garantir el correcte desenvolupament dels infants, especialment dels més vulnerables, promocionant el seu benestar i una correcta qualitat de vida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia