Salut

salut

Reclamen que els dos milions per al nou Trueta es destinin a definir l’espai

L’Observatori del Campus de Salut de la regió sanitària de Girona manté que Salt i Girona preveuen cedir els terrenys abans d’un any i que serviria per “avançar feina”

L’Observatori del Campus de Salut de la regió sanitària de Girona reclama al govern de la Generalitat que destini els 2 milions d’euros previstos als pressupostos a fer un “estudi global” per definir l’espai, segons informa l’ACN. El president del Col·legi de Metges de Girona, Josep Vilaplana, ha destacat que els ajuntaments de Salt i Girona preveuen cedir els terrenys on s’ha d’aixecar el nou Trueta i els edificis de la UdG entre finals d’aquest any i principis del vinent. Per això, i en paral·lel als plans funcionals, sostenen que és imprescindible avançar feina per escurçar terminis definint la zona, la mobilitat, les infraestructures necessàries i les sinergies amb el parc hospitalari Martí i Julià de Salt. També volen que els pressupostos del 2024 prevegin la redacció del projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.