Salut

sanitat

Entren en funcionament les sis noves consultes externes del CAP Sitges

Les noves instal·lacions provisionals, que incrementen l’espai en 140 metres quadrats, acullen l’equip de pediatria i el de salut sexual i reproductiva

L’ampliació provisional del CAP Sitges està en ple funcionament. És un mòdul industrialitzat previst dins del pro jecte d’ampliació del centre assistencial, amb el que es guanyen 140 metres quadrats i sis noves consultes externes. D’aquesta manera es permet incrementar la capacitat assistencial del centre, millorar l’atenció dels pacients i l’accessibilitat, i disposar d’espais més confortables tant per als pacients com pels professionals. Les noves instal·lacions estan connectades a l’edifici principal i estan situades a la part posterior del centre actual, en un terreny cedit per l’Ajuntament i que fins ara s’utilitzava com a aparcament dels professionals. El nou mòdul, que s’ha dissenyat combinant funcionalitat i confort, acull quatre consultes de pediatria, en funcionament des de finals de maig, i dues d’atenció a la salut sexual i reproductiva o ASSiR, que van començar a prestar servei la setmana passada. També disposa d’una sala d’espera que es destina a l’àrea de pediatria i a usos polivalents per a la resta de professionals.

Lampliació del CAP Sitges és per donar resposta a l’augment de població de la zona, millorar el servei assistencial i incorporar nous professionals a l’equip d’atenció primària: dietista-nutricionista, referents de benestar emocional, fisioterapeuta, higienista dental, infermeres i metges de residències, a més de l’augment de la plantilla d’infermeria, auxiliars i administratius. Per a Irene Abad, gerent de la Regió Sanitària Penedès, “el nou mòdul del CAP Sitges és una solució necessària per dotar l’actual edifici de més espais i poder acollir els nous serveis que Salut ha aprovat aquesta legislatura, a l’espera de la construcció d’un nou edifici que permeti donar resposta a les necessitats futures de la població per continuar garantint la qualitat assistencial”.

El CAP Sitges va ser construït l’any 1996 en una superfície de 1.440 metres quadrats. Està gestionat per l’Institut Català de la Salut. La població de referència de l’ABS Sitges és de 25.942 assegurats i l’EAP. Sitges té una població assignada de 25.606. Està obert de dilluns a divendres de 8 a 20 hores, i els caps de setmana i festius amb el mateix horari a través del Punt d’Atenció Continuada (PAC) situat en el mateix centre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Lloret crea un mapa amb refugis climàtics del poble, una iniciativa de l’Ajuntament dels Infants

lloret de mar
Societat

El nou servei d’atenció a sensesostre comptarà amb setze places de permanència indefinida

Tarragona

Girona acull la Meet Catalunya Green per captar nous esdeveniments

girona
societat

Vidreres prepara el nou sistema de recollida de residus a Aiguaviva Parc

vidreres
societat

Pescadors del Cap de Creus s’alien per millorar la comercialització

roses
MEDI AMBIENT

El Maresme exigeix més ajudes per afrontar l’estat crític dels boscos

Mataró
societat

Un jutjat revoca l’acord de l’Ajuntament de Barcelona per reformar la Via Laietana

Barcelona
societat

Planten 500 noves plàntules de posidònia al Cap de Creus

el port de la selva
economia

La Generalitat executa un 87% de les inversions pressupostades

barcelona