Salut

El Bernat Jaume rep 100.000 euros d’una pacient agraïda

L’Hospital d’Atenció Intermèdia (HIA) Bernat Jaume de la Fundació Salut Empordà (FSE) ha rebut un llegat solidari de 100.000 euros procedent d’una pacient que havia estat ingressada al centre, com a mostra d’agraïment per l’atenció que va rebre durant l’estada en el tram final de la seva vida a la Unitat de Cures Pal·liatives del centre. Per desig exprés de la donant, aquests diners es destinaran a executar millores en les infraestructures de l’HIA i en la compra de material mèdic per a l’equip de professionals del centre.

Algunes de les actuacions ja s’han dut a terme, com és la col·locació de cortines a les sales comunitàries i la compra d’un ecògraf, i d’altres s’executaran en els propers mesos, com són l’arranjament de portes i parets i la renovació de la pintura de totes les plantes.

“Creiem que aquesta persona ens va triar per fer la seva donació perquè vam estar al seu costat en una etapa molt important per a ella, perquè la vam tractar i acompanyar fins al final de la seva vida”, ha explicat la directora d’Atenció Intermèdia de la Fundació Salut Empordà, la metgessa Esther Celda.

Celda agraeix aquest llegat perquè ajudarà a millorar el confort de les persones ateses i de les persones treballadores de l’HIA, i afegeix que: “Ara hem de vetllar perquè es compleixi la seva darrera voluntat com ella ho va voler, fent millores al Bernat Jaume i complint amb les obligacions legals vinculades a aquesta llegat solidari”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia