Salut

Un brot de salmonel·losi a l’hospital de Figueres afecta disset persones

Un brot de salmonel·losi a l’hospital de Figueres afecta disset persones, entre professionals sanitaris i de la cuina i pacients -tant de l’hospital com de l’Hospital d’Atenció Intermèdia Bernat Jaume, el centre annex on s’atén persones amb presència de síndromes geriàtriques-. Tècnics de l’Agència de Salut Pública de Girona, juntament amb la Fundació Salut Empordà (FSE), estan fent el seguiment d’aquest brot que es va detectar el 19 de setembre, després que alguns dels afectats comencessin a presentar símptomes. Segons ha confirmat l’ACN, la Unitat de Salut Laboral de la FSE va declarar el brot al Servei de Vigilància Epidemiològica el 24 de setembre, quan hi havia deu persones afectades.

Fonts de l’hospital informen que, en aquell moment, des de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) es van donar de manera “immediata” les mesures preventives per evitar nous contagis i es va fer cerca activa de casos amb l’ajuda de la FSE. La investigació continua activa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia