Salut

SALUT

Constitueixen la Taula de la Salut Mental de Salou

L’Ajuntament de Salou ha liderat la constitució, aquest matí, de la Taula de Salut Mental, una eina clau per reforçar l’atenció i suport als ciutadans del municipi, amb l’objectiu de millorar la seva salut i qualitat de vida. La taula compta amb la col·laboració del CAP de Salou, l’associació Aspercamp, la implicació del sector sanitari i de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra. Segons el consistori, des de fa anys, els professionals dels diferents serveis municipals treballen coordinadament per fer front a les situacions més complexes que afecten la població. Aquesta coordinació ha permès millorar la resposta davant les necessitats creixents en l’àmbit de la salut mental.

L’objectiu és que la taula esdevingui una plataforma operativa per implementar estratègies consensuades, optimitzar els recursos disponibles i establir objectius de millora.

L’alcalde, Pere Granados, la presidirà amb l’objectiu que esdevingui una plataforma operativa per implementar estratègies consensuades, optimitzar els recursos disponibles i establir objectius concrets de millora. Amb aquesta eina, es busca facilitar una resposta més efectiva i coordinada a les persones que pateixen problemes de salut mental i també a les seves famílies i entorns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.