Salut

VALLÈS OCCIDENTAL

Viladecavalls lliura 2.300 firmes contra el tancament del CAP

A Sabadell s'organitza una marxa en cotxe des del centre de Ca n'Oriac fins al de Sant Fèlix contra les retallades

El regidor de Sanitat de Viladecavalls, Antonio Navarro, i un representant de la Plataforma dels veïns afectats per las retallades, va entregar al Departament de Salut de la Generalitat 2.266 signatures recollides contra el tancament del CAP Ernest Lluch de Can Trias durant l'agost i el setembre. El municipi té 7.378 habitants.

Juntament amb les signatures, es va fer entrega d'una carta adreçada al conseller de Salut, Boi Ruiz, signada per l'alcalde de Viladecavalls, Carles Rodríguez, i pel regidor de Sanitat. També es va adjuntar la moció en defensa del CAP Ernest Lluch aprovada per unanimitat al ple municipal.

Marxa al CAP Sant Fèlix

A Sabadell, un centenar de veïns de Ca n'Oriac i la Plataforma de Sanitat Pública de Sabadell van fer una marxa dimarts a la nit des del CAP Ca n'Oriac al CAP Sant Fèlix, l'únic que segueix mantenint les urgències nocturnes. Els manifestants es van desplaçar en cotxe formant un seguici de vehicles com si fos el d'un enterrament, en una metàfora de la mort de la sanitat. Un cop van arribar al CAP Sant Fèlix, vestits de negre i amb espelmes van pregar perquè la sanitat “torni a ser pública i de qualitat” i van fer una assemblea.

La plataforma es va defensar ahir de les acusacions de la Generalitat afirmant que “ha pres les mesures necessàries de forma pacífica i constructiva” i va afegir que la protecció que necessiten els professionals de la sanitat és contra les mesures que s'estan aplicant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.