Salut

Protesta a Elx contra el pagament sanitari abusiu

L'acció l'ha protagonitzada la militància de Compromís davant el centre de salut de sant Fermí

Membres de Compromís per Elx s'han manifestat hui contra el que han convingut en qualificar com a “requetepagament” sanitari, la mesura imposada pel Govern de Mariano Rajoy en la que es contempla que els pensionistes paguen els medicaments directament per primera vegada i que augmenta la quantitat que han d'aportar els treballadors i treballadores en actiu.

L'acte ha tingut lloc a les portes del centre de salut de sant Fermí i a ell s'han sumat integrants de Compromís per Elx, així com persones que a nivell individual han volgut manifestar-se contra este atac als drets bàsics de les persones.

Amb aquesta activitat es pretén informar la ciutadania sobre com va a afectar-los la mesura, ja que el Govern central s'ha encarregat d'amagar els efectes del seu decret, una normativa que, en opinió de la diputada econacionalista, “s'oblida de les persones”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.