Salut

salut

Els hospitals de Campdevànol i Olot, guardonats amb els Top 20

Els hospitals de Campdevànol i el Sant Jaume d'Olot han estat guardonats amb els premis Top 20, que organitza anualment la companyia de serveis d'informació sanitària Iasist. L'hospital de Campdevànol, que ha estat reconegut en l'apartat de gestió hospitalària global, és el sisè any consecutiu que rep aquest premi. La direcció de l'hospital ha manifestat que aquest reconeixement suposa una distinció molt important per al centre i per a tots els seus treballadors perquè posa de manifest el bon nivell assistencial.

Per la seva part, l'hospital Sant Jaume d'Olot ha estat guardonat en l'apartat de l'àrea clínica d'atenció a la dona. La clínica privada Onyar de Girona, que va quedar finalista, finalment no ha estat guardonada.

Els hospitals Top 20 aconsegueixen més eficiència mantenint la qualitat assistencial, amb una taxa de mortalitat i complicacions un 21% inferior que la resta de centres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.