l'apunt

Restaurant Week

Amb uns com­panys de la redacció ens deci­dim a tas­tar les excel·lències de la BCN Res­tau­rant Week, aquesta ini­ci­a­tiva amb què una tren­tena de locals d'allò més selec­tes repre­senta que pre­te­nen acos­tar durant set dies la seva excel·lència al con­junt de la ciu­ta­da­nia amb menús de 25 euros, un dels quals es des­ti­narà a fina­li­tats solidàries. El pri­mer intent de reser­var taula en un cone­gut empori gas­tronòmic del cen­tre de Bar­ce­lona resulta fallit. Des de l'altra banda del telèfon, una veu ama­ble ens explica que el menú aquest tan excel·lent i tan bé de preu només se ser­veix de qua­tre a vuit de la tarda. I és clar, diem que no. El segon intent resulta encara més diver­tit: havien pre­vist un nom­bre deter­mi­nat de menús, l'han esgo­tat i ja no en ser­vi­ran més fins l'any que ve, quan esta­ran encan­tats d'aten­dre'ns. Al ter­cer res­tau­rant ens diuen que el menú és com el que ser­vei­xen cada dia, que resulta que inclou beguda i és més barat, però que s'ha dei­xat de ser­vir fins a la set­mana vinent. Aca­bem dinant en un res­tau­rant del Port Olímpic que, segons lle­gim a inter­net, és dels pocs que com­plei­xen pel que fa al menú. Una bona ama­nida de pri­mer, un arròs nor­ma­let de segon i de postres, crema cata­lana. Com que el preu ini­cial no inclou begu­des ni cafès, sor­tim a trenta-cinc euros per barba, que ens aca­ben de convèncer que si la BCN Res­tau­rant Week fun­ci­ona deu ser, només, gràcies a gent paci­ent i incauta. Com ara nosal­tres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.