De la clotxa i altres fruits de la terra
Una dotzena de restaurants i cellers del territori, a més de les oficines de Turisme de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip, participen, avui i demà, a la setena edició de la Fira Fruits de la Terra. Els que s’adrecin a la plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant, de les 19.30 h a la una de la matinada, hi trobaran parades amb el producte local del territori, també en elaboracions i integrat en les tapes de restauradors i elaboradors de la zona, així com la clotxa, la recepta original de les Terres de Mestral i variants sorprenents d’aquest plat típic que antigament menjaven els pagesos per agafar energies i tornar a treballar.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.