LA CELLERA DE TER (Selva)

Matança del porc

Un tradició recuperada

Amb l'intent de recu­pe­rar el tra­di­ci­o­nal àpat fami­liar, fa trenta-set anys que el poble de la Cellera de Ter cele­bra la festa de la matança del porc. I és que matar el porc en l'ambi­ent fami­liar un cop l'any era la garan­tia de poder men­jar carn i cui­nar amb greix una llarga tem­po­rada, per a la gent que vivia en l'àmbit rural. Aquesta fira i festa amb el pas dels anys ha esde­vin­gut un refe­rent de la cuina caso­lana i els orga­nit­za­dors, el Cen­tre Cul­tu­ral Par­ro­quial, la pre­sen­ten des­ta­cant-la com a «gas­tro­no­mia tra­di­ci­o­nal recu­pe­rada, i la pri­mera de les comar­ques giro­ni­nes».

14 de març. Dinar de germanor per a mil persones. Tel. 972 423 759


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.