Societat

Un estiu lúdic i reivindicatiu, a Porqueres

La programació s’ha elaborat per reclamar la llibertat dels presos

La tradicional programació estiuenca d’actes populars de Porqueres, adopta, aquest any, un caire reivindicatiu per recordar l’existència de presos polítics i reclamar-ne la posada en llibertat. Organitzat per l’Ajuntament i l’ANC, l’han titulada Estiu Groc i tindrà d’escenari la plaça Major.

El cartell inclou: la nit del cinema, amb la projecció de Coco (19 de juliol), una concentració en què intervindran la directora de la coral Veus de l’Estany, Carme Cornellà, i l’escriptor Matthew Tree (22 de juliol); el vespre d’havaneres, amb l’actuació del grup Retorn (24 de juliol); el vespre de teatre, en què els actors Jordi Vendrell i Gerard Martínez, dirigits per Maria Rodríguez, escenificaran Preparant el verí del teatre (26 de juliol); el vespre de sardanes, amb la participació de la cobla La Principal de Porqueres (31 de juliol); la nit de música, que consistirà en un concert de Strawberry Friends, un grup especialitzat en versions de The Beatles (2 d’agost), i un final de programa en què es farà el sopar groc amb una botifarrada per la llibertat (5 d’agost).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia