Societat

Un conductor mort en un xoc entre dos turismes a la C-32, a Sant Pere de Ribes

Es tracta d’un home de 59 anys i veí de Barcelona

Un conductor ha mort aquest dissabte al matí en un xoc entre dos turismes a la C-32 a Sant Pere de Ribes (Garraf), segons han informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Es tracta d’R. G. B., de 59 anys i veí de Barcelona.

L’avís del sinistre s’ha rebut a les 11.08 hores al quilòmetres 26,5 de l’autopista del Garraf, en sentit sud i just a tocar de la sortida cap a la BV-2113 i la C-31 en direcció Vilanova i la Geltrú. Per causes que s’estan investigant, hi ha hagut un accident entre dos turismes.

Com a conseqüència de l’impacte, ha mort el conductor d’un dels dos cotxes. A banda, un dels ocupants de l’altre vehicle ha resultat ferit lleu i ha estat donat d’alta in situ.

Arran de la incidència, s’han mobilitat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l’afectació viària, la via s’ha tallat totalment en sentit sud, amb uns tres quilòmetres de congestió, fins que a les 11.37 hores s’ha pogut obrir un carril.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia