Societat

L’Oreig de l’Escala, millor tapa de la Ruta de l’Anxova 2018

El restaurant Caravel·la ha estat el premiat per la tapa més original

La Ruta de l’Anxova de l’Escala s’ha tan­cat aquest any amb la xifra de 38.087 tapes ser­vi­des, un 22 per cent més que en la cam­pa­nya de l’any pas­sat, un aug­ment impor­tant i encara més tenint en compte que aquest 2018 hi havia tres res­tau­rants menys adhe­rits a la ini­ci­a­tiva.

El res­tau­rant Oreig ha estat esco­llit entre les per­so­nes que van com­ple­tar la 8a Ruta de la Tapa de l’Anxova de l’Escala com el que ha fet la millor tapa d’aquest any, i el res­tau­rant Cara­vel·la s’ha endut el premi a la més ori­gi­nal. La per­sona gua­nya­dora del premi del con­curs de foto­gra­fia de la ruta a Ins­ta­gram va ser la usuària @roser_at. S’havien pen­jat més de 200 fotos amb les eti­que­tes #anxo­va­de­lEs­cala #visit­les­cala #lEs­ca­la­Mar­dEm­pu­ries. El jurat va valo­rar que a la imatge hi hagués un ele­ment carac­terístic de l’Escala com és el monu­ment a la gent del mar i la idea de com­par­tir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia