Societat

Degustar llagostins a Sant Carles de la Ràpita

Per fi demà arriba un dia molt espe­rat pels rapi­tencs: la Diada del Lla­gostí, durant la qual tretze res­tau­rants i esta­bli­ments de la zona ofe­rei­xen al pavelló firal la tra­di­ci­o­nal degus­tació de tapa de lla­gostí, el pro­ducte estel·lar de la gas­tro­no­mia local, més beguda a un preu de 5 euros–se solen repar­tir vora 400 qui­los del pre­uat crus­taci–. A més, segons Joan Balagué, secre­tari de la con­fra­ria de pes­ca­dors Verge del Carme, es tracta d’una bona tem­po­rada, perquè quan fal­ta­ven quinze dies per a la diada i amb els mesos bons de cap­tura encara per arri­bar, “ja s’havien cap­tu­rat 37 tones de lla­gos­tins, i durant tot l’any pas­sat se’n van aga­far 35”. A més, el 10 de novem­bre també s’ence­ten les 16es Jor­na­des Gas­tronòmiques del Lla­gostí, en les quals, fins al 9 de desem­bre, dife­rents res­tau­rants ofe­rei­xen menús espe­ci­als en què es poden degus­tar dife­rents tex­tu­res i mane­res de cui­nar el lla­gostí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.