Ciència

La Universitat Politècnica celebra la Setmana de la Ciència al campus d'Alcoi

Enguany les activitats també s'estenen a les subseus de Bocairent i Banyeres de Mariola

La Universitat Politècnica de València, campus d'Alcoi celebra fins al 18 de novembre una nova edició de la Setmana de la Ciència en la que hi ha prevista l'organització d'una sèrie d'actes i conferències de caràcter científic i cultural.

A l'acte d'inauguració celebrat aquest dilluns al Saló de Graus de l'edifici Carbonell del campus alcoià han participat Juan Julià, rector de la UPV; l'alcalde d'Alcoi, Antonio Francés i el director de la seu universitària d'Alcoi, Enrique Masià. La conferència inicial ha estat a càrrec de Sixto Malato, professor i investigador de la Plataforma Solar d'Almería del centre CIEMAT i ha versat al voltant de l'energia solar con aliada en la regeneració de l'aigua.

El cicle d'activitats a desenvolupar en la seu universitària d'Alcoi comprén xerrades diverses com les relacionades amb la problemàtica de l'energia, la nanofotònica, les xarxes socials com exemple de comunicació i poder o les dedicades a l'ecologia, economia i la importància d'educar en democràcia. A més, hi ha programades visites guiades al port de la Carrasqueta per a l'observació d'usos i recuperació del bosc mediterrani; la del Molinar, per tal de conèixer el bressol de la industrialització al País Valencià, o la destinada a conèixer les particularitats del Barranc del Cint i el Modernisme alcoià, entre d'altres.

Coma a dada significativa, la Setmana de la Ciència enguany també s'aproxima a les sub seus universitàries de Bocairent i Banyeres de Mariola, on respectivament hi ha previstes les conferències d'apropament al nou món de la generació digital i al voltant de la radiació còsmica en l'espai junt a una observació astronòmica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.