Ciència

La Universitat d'Alacant acull la prova matemàtica Cangur 2014

Col·laboren en l'organització d'aquesta activitat la Facultat de Ciències de la Universitat d'Alacant, el Servei de Política Lingüística i la Xarxa Vives d'Universitats

El campus de la Universitat d'Alacant acull, un any més, la prova Cangur 2014 (www.cangur.org), convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques de l'Institut d'Estudis Catalans i organitzada per les respectives comissions catalana, valenciana i balear.

Enguany, 597 estudiants de la demarcació d'Alacant participaran en aquesta prova, que tindrà lloc hui dijous dia 20 de març de 2014, a les 11 h, en la sala d'actes de l'Aulari II de la Universitat d'Alacant.

És una activitat que té com a objectiu estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes. La prova consta de trenta reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per cada problema i un temps màxim per a resoldre'ls d'una hora i quart.

Els nivells escolars als quals es dirigeix la prova són els següents. Nivell 1: alumnat de 3r d'ESO; nivell 2: alumnat de 4t d'ESO; nivell 3: alumnat de 1r de Batxillerat o cicles formatius de grau mitjà; i nivell 4: alumnat de 2n de Batxillerat o cicles formatius de grau superior.

Una vegada finalitzada la prova, es farà una visita guiada per la UA.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia