Societat

Societat

Alumnes del màster de docent denuncien un canvi de criteri

Alumnes del màster de formació de professorat en secundària en llengua i literatura han demanat explicacions al Departament d’Ensenyament per un canvi de criteri en les convalidacions de les titulacions per impartir algunes assignatures. Segons expliquen en un comunicat, Ensenyament hauria enviat cartes a docents llicenciats en comunicació audiovisual a qui no es permetria continuar impartint classes un cop acabades les substitucions que estiguin realitzant. Amb tot, alumnes amb aquestes titulacions s’han pogut matricular i estan cursant el màster professionalitzador que s’exigeix per entrar a la borsa d’interins.

El conseller Josep Bargalló va recordar ahir a Xerta que les places de professorat de secundària de català, castellà i matemàtiques s’han cobert aquest curs de manera provisional i com a alternativa a la manca de professors amb docents que no tenen la titulació específica ni el màster obligatori acabat i va insistir que aquesta mesura excepcional s’ha pres per “no deixar buides les aules”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia