Societat

Ratafia i xocolata a Berga

La tercera edició de la Fira de la Xocolata i de la Ratafia de Berga arriba demà amb una gran novetat: incorpora un dinar exclusivament de postres. L’àpat, que prepara l’equip de Sherbert i que se servirà a El Forn Intramuralla, està format per sis plats fets amb els dos protagonistes de la diada, la xocolata i la ratafia –una altra ocasió per gaudir d’un àpat elaborat amb aquests productes és a la nit, amb el sopar ratafiaire al Casal Cívic–. La fira es complementa amb propostes lúdiques i festives, a més de l’oferta firal d’una vintena de parades de productors artesans de la xocolata i la ratafia. Hi haurà tallers infantils, degustacions, el 9è Concurs de Ratafia, concerts i actuacions –com ara la de Pasqual i els Desnatats al Casal Panxo després del sopar popular.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.