Societat

Torrons i artesania omplen Cardedeu

La 24a Fira de Nadal i del Torró Artesà tindrà 180 parades, el pregó d’‘El Nas’ i Ruscalleda com a convidada

El parlament de la reconeguda xef Carme Ruscalleda com a convidada d’honor i el pregó a càrrec del periòdic local El Nas enceten avui al vespre la 24a Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu, que omplirà d’ambient els carrers i places de la vila fins diumenge.

Enguany hi haurà més de 180 paradetes amb articles amb motius nadalencs, alimentació i artesania, a més dels tradicions torrons artesanals, entre els quals destaca el torró de borrego, marca d’identitat de la vila. I tot acompanyat per un llarg programa d’activitats complementàries com xocolatades, el cagatió, l’escudella de la Fira de Nadal a la plaça Sant Corneli, jocs infantil, balls, cantada de nadales, cercaviles, inflables per a la mainada, visita gratuïta al museu, sardanes, tallers... I l’exposició del pessebre tradicional fet pel pessebrista Lluís Torres a la capella de Sant Corneli –del 15 de desembre al 5 de gener–. El Cant de la Sibil·la, interpretada per la mezzosoprano Eulàlia Fontova, a l’església de Santa Maria clourà diumenge la mostra d’aquest any (tota la programació a www.firadenadal.cat).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia