Educació

Catalunya Nord

Crida per defensar una llei de promoció de les “llengües regionals”

L'APLEC, Associació per a l'ensenyament del català, ha fet una crida a tots els càrrecs electes de la Catalunya Nord- batlles, consellers departamentals, consellers regionals, diputats i senadors- per donar suport “de manera determinada” la proposició de llei relativa a “la promoció de les llengües regionals” dipositada a l'Assemblée de París el 7 octubre 2016. L'APLEC demana “d'actuar públicament per a obtenir una inscripció ràpida d'aquesta proposició de llei a l'ordre del dia i de prendre totes les disposicions útils en vista de fer votar i aprovar el text”.

Segons l'associació de professors de català “només disposicions legislatives clares com aqueixa proposició de llei permetran d'evitar retallades en l'ensenyament del català, com els que s'han produït enguany” amb la reforma de l'ensenyament secundari. L'APLEC aprova “els articles que posen a igualtat els alumnes catalans i corsos, que en beneficien ja, generalitzant l'ensenyament i en reconeixent la immersió lingüística a l'escola.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia