La regidoria d'educació d'Almàssera obre el temps de sol·licitud d'ajudes per a material escolar i guarderia

Degut al temps de crisi en que s'hi viu a la localitat, la regidoria d'Educació, ha programat una sèrie de mesures de caràcter compensador que pretén equilibrar les desigualtats educatives dels escolars amb diferències socials, econòmiques o culturals.

És per això que ha posat en marxa dos tipus d'iniciatives: les ajudes per a material escolar i el val guarderia per al curs que ara està en marxa. Aquestes ajudes s'hi poden sol·licitar fins al 18 de gener de 2010 i es podran beneficiar les famílies la renta de les quals no supere el 5.400 euros l'any o que puguen acreditar que un membres o més del grup familiar s'hi troben a l'atur i disposen de limitats ingressos econòmics.

També es tindran en compte altres circumstàncies com és el cas de ser víctimes de violència de gènere o de terrorisme, ser orfe o estar en règim d'acollida o en residències, tenir condició de discapacitat o pensionista, ser membre de família nombrosa o famílies monoparentals.

Es alumnes o familiars que sol·liciten aquestes ajudes han de complir el requisit d'estar empadronats a Almàssera des de l'1 de setembre de 2009 i trobar-se al corrent dels impostos i taxes municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.