Educació

Ensenyament

Un contenidor de mercaderies es converteix en un espai divulgatiu

Uns 200 alumnes de l’institut Pere Martell de Tarragona han participat en el projecte SmartCub –amb la col·laboració del Port de Tarragona, la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City i l’Ajuntament de Tarragona– i han convertit un contenidor de mercaderies en un espai de divulgació sostenible. Aquesta iniciativa pionera ha consistit en la rehabilitació completa del contenidor, que disposa de plaques solars i connexió a internet, i ha suposat una inversió de 13.000 euros. El coordinador del projecte, David Hernando, va explicar que la idea va sorgir el 2015: “Volíem fer alguna cosa innovadora, amb utilitat a la ciutat i que fos un valor afegit per al nostre centre.” Per la seva part, la presidenta de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, Begoña Floria, va destacar que “la singularitat del projecte és un salt en el concepte smart ja que implica el món pedagògic”.

L’SmartCub visitarà demà la Fira de Santa Teresa del Vendrell i també s’exposarà al parc infantil de Nadal de Tarragona. Finalment, s’instal·larà permanentment a l’institut escola Mediterrani com un espai d’aprenentatge i innovació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia