Educació

STEPV demana que s'arxive el nou expedient al director de Monfort

La inspecció educativa atribueix a Jose Luís Santiago presumpta malversació de fons públics i irregularitats administratives i comptables

El Sindicat de Treballadors de l'Ensenyament del País Valencià (STEPV) ha demanat a la Conselleria d'Educació, en la mesa sectorial celebrada hui, que arxive el nou expedient obert al director de l'IES Las Norias de Monfort i respecte la dimissió presentada pel director.

José Luis Santiago, ja expedientat per permetre penjar una imatge del conseller Font de Mora cap per avall, s'enfronta ara a un plec de càrrecs en què la inspecció educativa li atribueix presumpta malversació de fons públics i irregularitats administratives i comptables com és el pagament amb diners de l'institut de les quotes de l'associació de directors o comptabilitzar l'hora del pati com hores lectives. En assabentar-se, el director, que ha manifestat que el volen fer fora tacant el seu nom amb suposades irregularitats, va presentar la seua dimissió.

El sindicat considera que aquest nou expedient respon a una «campanya d'assetjament» contra José Luís Santiago «per haver defensat la llibertat d'expressió» i «un avís» per a la resta d'equips directius «del que pot passar si es consenteixen actituds crítiques contra la política educativa del govern valencià».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia