Educació

L’Ajuntament de Banyoles reconeix l’alumnat amb millor nota a la selectivitat

Catorze noies i nois estudiants de Banyoles van rebre una menció especial per part de l’Ajuntament després d’aconseguir una nota superior al 9 a les provés d’accés a la universitat, que es van celebrar a mitjans de juny. El reconeixement als estudiants va ser a la sala d’actes de l’Ajuntament de Banyoles.

L’alcalde Miquel Noguer i les regidores d’Educació anterior i actual, Ester Busquets i Nani Comalat, van presidir l’acte. En el seu parlament, Noguer va felicitar “tots i cadascun dels prop de 160 alumnes dels instituts de Banyoles que han fet la selectivitat i han situat el Pla de l’Estany com a millor comarca de Catalunya”. L’alcalde va traslladar la felicitació a tota la comunitat educativa i va afegir que “el reconeixement és un orgull de joves, de comunitat educativa i de ciutat”. El mateix acte, amb la presència dels equips directius dels tres centres i familiars dels mateixos alumnes, es va tancar amb l’entrega d’un obsequi a cadascun dels estudiants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia