Educació

educació

El reforç estatal en matemàtiques i comprensió lectora, fins el batxillerat i l’FP

El projecte de reforç en matemàtiques i en comprensió lectora que Pedro Sánchez va anunciar diumenge per als alumnes de primària fins a quart d’ESO per revertir la desfeta de l’informe PISA s’estendrà també a l’educació postobligatòria. La ministra d’Educació, Pilar Alegría, ha anunciat avui davant del Consell Escolar l’ampliació del pla a l’alumnat de Batxillerat i Formació Professional Bàsica, que permetrà arribar a més de cinc milions d’alumnes arreu de l’Estat. Alegría ha explicat que el reforç englobarà tant els centres públics com els concertats.

El pla de reforç de lectura anunciat pel president espanyol arribarà a 5,2 milions d’estudiants d’entre primer de primària i segon de batxillerat de la pública i concertada. En el cas del de reforç de matemàtiques serà pels estudiants de tercer de primària fins a batxillerat. L’ofensiva per revertir els mals resultats de PISA tindrà també un pressupost suficient per aplicar mesures com el desdoblament dels grups o la posada en marxa extraescolars gratuïtes. El pla preveu desdoblar grups de classe per afavorir l’atenció individualitzada, classes extraordinàries gratuïtes per als alumnes amb més dificultats.

La comissió permanent del Consell estatal Escolar també ha aprovat per unanimitat recomanar als centres de secundària que els mòbils es mantinguin apagats des de l’entrada al centre fins que en surtin. Les diferents autonomies poden regular aquest ús i Educació prepara un protocol per al curs que ve.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]