Educació

BAIX EMPORDÀ

El Consell Comarcal impulsa un estudi per conèixer el consum de peix entre l’alumnat de secundària

El Consell Comarcal impulsa un estudi per conèixer el consum de peix entre els alumnes de secundària del Baix Empordà, en el marc del projecte ’Parlem de Peix. Divulgació i sensibilització de peix a les escoles i famílies” de la comarca dels Ajuts Territoris Pesquers del Galp Costa Brava 2024. L’objectiu de la iniciativa és conèixer els hàbits d’alimentació vinculats al consum de peix, així com el coneixement de les espècies del litoral entre els joves. La proposta compta amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics del Baix Empordà, que ha fet arribar l’enquesta a tots els centres de secundària.

L’enquesta inclou preguntes com amb quina regularitat consumeixen peix, si coneixen els beneficis nutricionals o si han participat mai en una activitat relacionada amb el peix i la pesca del Baix Empordà, entre altres.

Un cop rebin les respostes, es farà el buidatge de les dades per tal de disposar d’informació que permeti impulsar projectes futurs relacionats amb la temàtica i enfocats a aquest sector. El projecte ’Parlem de Peix. Divulgació i sensibilització de peix a les escoles i famílies del Baix Empordà’ engloba altres actuacions com ara debats vinculats amb aquesta temàtica a escoles de primària de la comarca així com la dinamització d’activitats i d’equips de menjador escolar, entre altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia