Educació

Invertiran uns 700.000 euros per millorar una desena de centres educatius

L’Ajuntament de Girona invertirà aquest estiu més de 380.000 euros per fer una sèrie d’actuacions de manteniment i conservació a set centres educatius de la ciutat; i Educació invertirà 312.000 euros en millores a sis centres educatius més. Les rehabilitacions més grans que farà l’Ajuntament són les de la cuina de l’Escola Josep Dalmau Carles i l’arranjament del paviment de la primera planta de l’Escola Montjuïc. També s’invertirà a les escoles Taialà, Garbí, Eiximenis i CEE Palau. Per la seva banda, Educació farà actuacions als centres Pla de Girona, Marta Mata, Font de la Pólvora, Cassià Costal, Àgora, Verd i al Centre d’Educació Especial de Palau.

D’entre les actuacions que farà l’Ajuntament de Girona, està previst que les brigades municipals pintin diferents espais com part de la façana de l’Escola Taialà, les aules de l’Escola Bressol Garbí, el porxo de l’Escola Eiximenis i diferents indrets del CEE Palau. En aquest darrer centre també es farà un manteniment de les finestres de ferro de la cuina. Per últim, es repararà una part del paviment del porxo de l’Escola El Bosc de la Pabordia.

“Seguim un pla de treball i un calendari per poder prioritzar bé les actuacions tant de manteniment com de millora dels centres educatius de la ciutat, amb l’objectiu de poder actuar a tots els centres en aspectes clau que n’optimitzin el funcionament del dia a dia i que repercuteixin en el benestar de tota la comunitat educativa”, ha explicat la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Girona, Queralt Vila Vergés.

A més, aquest estiu també està previst que s’avanci en la licitació per rehabilitar els canviadors i els tancaments de l’Escola Bressol La Baldufa. Per a totes aquestes actuacions, l’Ajuntament hi destina més de 380.000 euros, procedents de la partida de millores i inversions en equipaments escolars, a part del cost de material i les hores de mà d’obra de les brigades en les actuacions de manteniment.

Inversió d’Educació

El departament d’Educació farà millores a sis centres educatius més, on destinarà un total de 312.000 euros. En concret, s’actuarà a l’Escola Pla de Girona, l’Escola Marta Mata, l’Escola Font de la Pólvora, l’Escola Cassià Costal, l’Escola Àgora, l’Escola Verd i el Centre d’Educació Especial de Palau. El director dels Serveis Territorials, Adam Manyé, ha explicat que en aquestes escoles s’hi faran actuacions que inclouen, per exemple, instal·lació d’ascensor, climatització, instal·lació de baranes i passamans, reparació de rajoles o millores en el pati.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia