Educació

montgat-tiana

S'estrena el primer curs formatiu per a joves sense el graduat

Des d'aquesta setmana i fins dimarts que ve està obert el període d'inscripció per al primer programa de qualificació professional inicial (PQPI) que s'ofereix a joves d'entre 16 i 21 anys que no han obtingut el títol de graduat escolar i que viuen a Montgat i Tiana, a més del municipi maresmenc d'Alella. En aquest PQPI en concret, que es posarà en marxa el curs vinent, està previst oferir dos perfils professionals per un total de 30 alumnes: el d'auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, i el d'auxiliar d'hostaleria: cuina i serveis de restaurant i bar. La formació dels dos perfils professionals es farà en equipaments municipals de Montgat, Tiana i Alella.

Els tres consistoris entenen que la realitat acadèmica, social i personal de molts joves fa necessària la implementació d'aquest programa per donar resposta i facilitar-los el seu desenvolupament personal i l'adquisició de competències professionals que els permetin una inserció social i laboral satisfactòria.

Montgat serà l'ens gestor de la xarxa que es constituirà entre els municipis participants a través de la signatura del corresponent conveni de col·laboració, que disposa de l'ajuda econòmica de la Diputació i del Departament d'Ensenyament de la Generalitat, amb l'aportació d'un tutor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.