Educació

Banyeres observa els astres en la setmana de la Ciència

L'activitat s'inclou dins la programació desplegada a la subseu universitària

Amb motiu de la celebració d'una nova edició de la Setmana de la Ciència que organitza la Universitat Politècnica de València, campus d'Alcoi, el divendres 18 de novembre hi ha programada una de les seues activitats a la subseu de Banyeres de Mariola.

En concret, serà a partir de les 19.30 hores quan Miguel Ángel Satorre, professor del departament de Física Aplicada i investigador del Centre de Tecnologies Físiques de la UPV, pronuncie a la sala d'usos múltiples de l'IES Broseta la conferència titulada “Radiación cósmica en el espacio: pros y contras de la evolución de la vida”. L'horari de la conferència serà de 19.30 a 21 hores. Posteriorment, des de les 21.30 fins les 23.30 hores es realitzarà al pati del centre educatiu una observació astronòmica que es veurà complementada amb l'oferiment d'una xocolatada a tots els assistents patrocinada per l'Ajuntament banyerenc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.