Educació

L'EPA de Torrent celebra la Festa de la Primavera

Més de 300 persones han participat de l'activitat a l'aire lliure programada segons el Pla General Anual

Des de les 12 del migdia i fins ben entrada la vesprada, més de 300 alumnes del conjunt de l'Escola d'Adults de Torrent, van celebrar ahir el remat de les activitats previstes al Pla General Anual i que li donen nom a la festa de la Primavera.

Més de 16 calderos de 20 places, van estar cuinats per l'alumnat d'aquest Centre d'Adults que, anualment celebra aquesta mena d'activitats que relliguen els diferents nivells educatius i que aprofita per a fer germanor entre les persones que solen confiar en aquesta Escola, la seua formació permanent.

D'aquesta manera, l'EPA de la ciutat més gran del vessant Sud de la comarca de l'Horta, s'acosta cap a les darreres activitats d'Aula Oberta previstes des de principi de curs i aprovades pel seu Consell escolar, òrgan en el qual hi participa el professorat i l'alumnat segons allò previst en la legislació vigent.

És així com el calendari d'activitats extraescolars no ha patit massa descanvii, malgrat els temps de reivindicacions i protestes protagonitzades pel professorat i l'alumnat, contra els anuncis de retalls fets pel govern valencià i l'estatal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.