Educació

Els joves estudiants de Paiporta demanen un espai d'estudi

Las sol·licitud ha estat vehiculada mitjançant el web de la coalició Compromís que la farà arribar als òrgans de govern de l'Ajuntament

Compromís per Paiporta va demanar en el mes d'agost del 2011 i també en el mes d'abril passat, que des de la regidoria de Cultura es posara a disposició dels estudiants d'aquest poble del vessant Sud de l'Horta, una sala d'estudi, depenent de la Biblioteca Municipal amb un horari suficientment ampli.

Davant de la negativa de l'equip de govern, el grup Compromís va encetar una campanya convidant als joves i estudiants de Paiporta a fer la petició de la sala d'estudi a través de la seua pàgina web, enviant un correu a l'adreça [email protected].

L'única resposta de l'alcalde ha sigut lamentar-se i esperar la inauguració del nou edifici dedicat a centre cultural, però des de Compromís asseguren que no es sap quant tardarà en posar-se en funcionament.

El regidor del grup, Pep Val, manifesta que “queda clar que no es un tema prioritari per al Partit Popular. Una vegada més l'equip de govern del PP és insensible davant les necessitats dels joves de Paiporta i les seues necessitats queden relegades”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.