Educació

L'Escola d'Adults de Torrent viu intensament la 27ª Setmana Cultural

Més de 1.600 persones han participat del cursos i tallers que ara es clouen

Des d'ahir al vespre, resta oberta la Setmana Cultural que fa de cloenda del curs acadèmic al Centre de Formació de Persones Adultes de Torrent.

Una audició poètica i la mostra “Un treball permanent" sobre els treballs realitzats als diferents tallers que han funcionat durant el curs acadèmic, han estat el tret d'eixida d'aquesta edició que es completarà dimarts 19 de juny amb la trobada de tallers pràctics oberts a tot el públic, la nit de la paraula, amb la intervenció dels contacontes Llorenç Giménez i Vicente Cortés, la nit del cinema a la fresca de dimecres 20 de juny, la descoberta de les tres cultures a la ciutat de Xelva i una nit de música amb la cantautora Eva Dénia, prevista per a divendres 22 de juny a partir de les 22 hores.

El Centre Públic de Formació de Persones Adultes de Torrent, ha complit enguany 27 anys d'història i ha comptat amb aquest curs amb més de 1700 persones inscrites en els 90 curs i tallers que han funcionat des de setembre fins a juny. L'escola desenvolupa també un ampli programa d'activitats de dinamització social i cultural que configuren la secció coneguda com a Aula Oberta.

L'obertura de la setmana, ha corregut a càrrec de l'alumnat del centre que, en col·laboració amb l'espai poètic “Torrent de paraules”, han posat la nota literària en la casa d ela Cultura, mitjançant un recital de poesia d'autor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.